Hoewel ik als eigenaresse van een bespaar-blog altijd op de kleintjes let, kan ik niet altijd even goed met mijn budget rond komen. Dan vraag ik mij twee dingen af: Moet ik mijn huishoud budget bijstellen óf drie keer zo fanatiek besparen? Ik kan natuurlijk voor de makkelijke weg kiezen, ware het niet dat ik wel van een uitdaging hou! Maar hoe kun je nóg meer besparen op je huishoud budget als je al goed bezig bent? Wellicht kunnen we iets leren van de moderne technologie. Daarom deel ik vandaag een aantal bespaar apps die ik op mijn IPhone heb geïnstalleerd.

Apps voor op je IPhone of Android toestel kunnen van pas komen bij het besparen. Ze geven je tips, aanbiedingen of net dat extra duwtje in de rug om besparen tot een succes te maken. De volgende apps die ik ga behandelen kun je op diverse smartphones installeren. Het leukste: Ze zijn helemaal gratis! Je kunt deze apps vinden in de Google Play Store of in App Store als je een IPhone hebt.

VIA DE HIIPER APP KUN JE DE GOEDKOOPSTE BOODSCHAPPEN VINDEN
Een app die ik vaak gebruik op mijn IPhone is Hiiper. Deze app checkt voor jou in welke supermarkt je een product het goedkoopst kunt vinden. Je kunt de producten aan jouw virtuele boodschappenmandje toevoegen en de app zoekt uit bij welke supermarkt je moet wezen voor de goedkoopste deal. Je kunt ook zien hoeveel geld je daadwerkelijk bespaart. De app vergelijkt de producten bij 10 verschillende supermarkten. Ook kun je via de app het boodschappenlijstje naar een supermarkt met een bezorgservice sturen. Natuurlijk wel de winkel die de goedkoopste bezorgtarieven aanbiedt!