Soms zit je krap bij kas, en dan kan een voordeeltje vast wel goed van pas komen. Geld besparen kun je op veel manieren en bij Budgetella vertellen we jou hoe je dit op diverse manieren kunt doen. Het zijn echter ook de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Daarom delen we vandaag een aantal kleine dingen in het leven die jou veel geld kunnen besparen.

Voor deze dingen hoef je niet veel te doen. Het gaat bijna vanzelf! Het enige wat je hoeft te doen zijn de juiste tools bij de hand te hebben en een paar slimme beslissingen te maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan maar even mee!

NEEM OVERAL EEN FLESJE MEE NAARTOE
Deze kun je vervolgens vullen met water. Telkens als je op pad gaat heb jij drinken bij je en het kost je vrijwel niks! Bijna overal is wel gratis kraanwater beschikbaar, bijvoorbeeld in een restaurant of op de wc. Zo hoef je onderweg geen drinken te kopen en kun je hier op de lange termijn jouw profijt uit halen. Besparen zit hem in de kleine dingen.

BESPAREN OP KLEINE DINGEN: MAAK JE MAALTIJDEN VOORAF
Doe de boodschappen voor een week en maak op je vrije dag de maaltijden voor die week klaar. Deze kun je in de koelkast of de vriezer zetten en neem je makkelijk mee naar je werk. Dit bespaard weer op de dure lunchmenu’s in de kantine of wellicht de broodjeszaak verderop.

NEEM EEN RITTENKAART VOOR DE FITNESS IN PLAATS VAN EEN ABONNEMENT.
Ga jij elke week braaf naar de sportschool of sla jij ook wel eens een weekje of 2,3,4 over? Dan kun je beter een rittenkaart kopen in plaats van een abonnement. Je zit er niet een heel jaar aan vast en je kunt gaan wanneer dat jij dat zelf wil.